De vereniging draait op vrijwilligers en is als volgt georganiseerd.

 

De vereniging heeft een bestuur dat bestaat uit 7 personen. Ieder bestuurslid heeft een specifieke taak/portefeuille. Op dit moment zijn er nog vacatures.

Het bestuur bestaat uit:

Mijn naam is Frans Bonekamp (1957) en ik ben sinds eind 2017 opnieuw voorzitter van De Voornruiters. Ik heb die rol in de periode 2001 tot en met 2011 ook vervuld, de tijd waarin we de verplaatsing en bouw van onze huidige accommodatie hebben onderhandeld en voorbereid.

Ik ben getrouwd met Anneke, ben de vader van Monja, Nina en Cissy en de trotse opa van Scott, Collin en Josephine.
Toen wij in 1997 in IJsselstein kwamen wonen reden alle drie mijn dochters op een paard of pony en was het bijna “vanzelfsprekend” dat we lid zijn geworden van De Voornruiters.
In het dagelijkse leven werk ik voor een wereldwijd opererend IT bedrijf en ben ik bijna elke week een paar dagen in Zweden.
 
Ik besteed een deel van mijn vrije tijd graag aan De Voornruiters, omdat ik het belangrijk, maar vooral leuk vind, om met gemotiveerde sporters en vrijwilligers te werken die dat wat we doen, elke keer een beetje beter willen doen. Daarnaast is het natuurlijk geweldig een vereniging te mogen “leiden” die op sportief gebied zowel regionaal als landelijk geweldige resultaten neerzet en een niet weg te denken plek inneemt in de Nederlandse hippische sport.

In mijn vorige periode als voorzitter hebben we de slogan “Kwaliteit door gezelligheid” geïntroduceerd en uit alles blijkt dat dat nog steeds door vele mensen in en rondom De Voornruiters zo wordt beleefd.

Dit jaar bestaat de vereniging 75 jaar. Ik hoop dat we die gelegenheid kunnen gebruiken om het verenigingsgevoel en de betrokkenheid van de leden opnieuw kunnen versterken en het lid zijn van De Voornruiters weer meer kunnen laten zijn dan een (verplichte) verenigingsnaam op een startpas.
Het bestuur is er klaar voor!

Heb je tips of ideeën of spelen er zaken waar je je zorgen over maakt, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem snel contact met je op. 
 

 

Kim de Lange (1987) maakt sinds november 2018 deel uit van het bestuur van de Voornruiters. Zij is de secretaris en verantwoordelijk voor de werkgroep communicatie. 
Kim is afgestudeerd Directiesecretaresse en werkt als Management Assistant bij de KNMT. Met haar fjordenpaard Iesje start ze in de klasse M1, springt ze graag en volgt ze ook diverse crosslessen.

Marloes Voorhout (1989) maakt sinds januari 2018 deel uit van het bestuur van de Voornruiters en vervuld de functie van penningmeester. Marloes heeft Hippische Bedrijfskunde gestudeerd en is vervolgens bij Egbert Schep aan de slag gegaan. In 2015 heeft zij de overstap gemaakt naar Defensie en werkt momenteel als Dedicated Business Controller op de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Daarnaast volgt ze momenteel in deeltijd de master Bestuurskunde aan de VU. In het verleden heeft Marloes fanatiek wedstrijden gereden in de disciplines dressuur, springen en SGW. Naast de paardensport houdt Marloes zich ook bezig met de triatlonsport.