In de Algemene Ledenvergadering van 13 december 2018 is door de aanwezige leden besloten om de bestaande buitenbak om te bouwen tot een tweede rijhal. In diezelfde ledenvergadering is tevens besloten om een obligatielening uit te schrijven, zodat die bouw kan plaatsvinden met een zo klein mogelijke lening bij een bank. 

Door het inschrijven op een of meerdere certificaten van deze obligatielening, wordt iedereen die De Voornruiters een warm hart toedraagt, in de unieke gelegenheid gesteld een tijdelijke financiële bijdrage te leveren, zodat de nieuwbouw mogelijk wordt zonder onnodig geld te hoeven lenen bij een bank.

Over het bedrag van elk certificaat wordt jaarlijks, achteraf, een rente van 1,0% vergoed.

In 2021 zal de vereniging beginnen met het terugbetalen van de ingelegde bedragen via uitloting. Volgens het minimaal gegarandeerde uitlotingsschema krijgt iedere certificaathouder het ingelegde bedrag uiterlijk over 10 jaar terug.

Het reglement waarin precies wordt uitgelegd hoe een en ander in z’n werk gaat en het inschrijfformulier zijn onderaan de pagina te downloaden.

In het reglement staat dat het mogelijk is tot en met 31 maart 2019 in te schrijven. Het daadwerkelijk toewijzen van de certificaten vindt plaats, nadat de gemeente Utrecht een onherroepelijke bouwvergunning voor de bouw heeft afgegeven. Na toewijzing van de certificaten dient het bedrag dat overeenkomt met de certificaten waarop is ingeschreven, binnen 10 werkdagen gestort te zijn.

Langs deze weg willen wij iedereen, die overweegt de vereniging op deze wijze tijdelijk financieel te ondersteunen, dit op zo kort mogelijke termijn te laten weten via het insturen van een ingevuld inschrijfformulier. Op die manier krijgen we dan snel helder of er voldoende geld op deze manier binnenkomt. Mocht blijken dat het niet gaat lukken dan zullen we snel alternatieven moeten bedenken. De planning is namelijk om vroeg in het voorjaar te beginnen met de bouw en het geld moet dan beschikbaar zijn.

Mochten we met elkaar in staat blijken alle certificaten te plaatsen dan is gegarandeerd dat we de bouw volledig zelf kunnen betalen. In dat geval hoeven we dan dus geen lening af te sluiten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Frans Bonekamp, tel: 06-27745981, of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Inschrijfformulier.pdfInschrijfformulier[ ]
Bewaar het bestand Reglement.pdfReglement.pdf[ ]