Wederom een prachtige lijst aan bekende namen die komen rijden, wellicht om een startbewijs voor Jumping Amsterdam 2019 te bemachtigen.

Trots stellen we wederom een deelnemende Voornruiter aan u voor, Merel Massop.

Als 7 jarig meisje begon ze met ponyrijden op de manege in het dorp. Een aantal jaren later volgde er een eigen pony waar ze helaas al snel te groot voor werd. Ze kochten Bink, een palomino pony die net zadelmak was. Bij het begin begonnen en met vele mooie successen reden ze na een aantal jaar op Internationaal niveau bij de pony’s. Dat succes wekte bij Merel het echte fanatisme op want eenmaal aan de top bij de pony’s zie je dat je bij de paarden nog veel verder kan.

Een aantal jaar geleden is ze lid geworden bij de Voornruiters. Logistiek heel praktisch maar vooral een prachtige accommodatie waar mooie evenementen georganiseerd worden

Vrijdag start ze haar paard MS Duchateau in de Lichte Tour. Ze neemt graag deel aan de subtopwedstrijden op de club en er zitten nog genoeg groeimogelijkheden in deze combinatie met als doel uiteraard om Grand Prix te rijden. Trainen doet ze bij Wendy den Hartog. En naast het trainen en wedstrijdrijden met dit paard heeft zij thuis nog een kleinschalige stal waar zij pension, training en verkoop aanbiedt. Ook heeft ze en een bedrijf genaamd Vital Horse waarin ze zich bezig houdt met thermografisch onderzoek voor paarden.

Tip van Merel; het is belangrijk om goed te blijven kijken en luisteren naar je paard want in haar ogen maakt dat het verschil tussen een goede ruiter en een TOP ruiter.