Vandaag organiseert de Voornruiters weer een subtop wedstrijd. Er staan “grote namen” op de startlijst.

Wij willen graag een Voornruiter, die het goed doet in de subtop, aan u voorstellen; Christianne Goes.

Christianne is al sinds haar 12de lid bij de Voornruiters, een bekende bij de subtop wedstrijden en een actieve instructrice in de regio. Zij leidt haar paarden zelf op tot het hoogste niveau en doet dit met heel veel passie. Het welzijn van het paard, het plezier en daarbij de vriendelijke manier van rijden zijn voor haar de drijfveer. Adelinde Cornelissen is haar grote voorbeeld en daar gaat ze dan ook wekelijks met veel plezier trainen.

Thuis heeft zij een mooie accommodatie met binnenbaan en plek voor 12 paarden. Daar traint zij ook veel combinaties uit de regio die bij haar komen lessen. Haar passie deelt ze met haar man en steun en toeverlaat, Marcel. Die gaat altijd mee naar wedstrijden en kijkt dan met een kritisch oog naar de prestaties.

Wedstrijd rijden en dan vooral de grote meerdaagse concoursen en zo nu en dan een internationale wedstrijd zijn voor haar erg belangrijk. De voorbereidende training naar zo’n evenement wordt goed gemanaged en op het concours zelf kan zij zich dan ook volledig focussen op alle details. Hoe tof is het dan om als reactie te krijgen; het ziet er bij jou uit alsof het totaal geen moeite kost! En dat is fijn, daar doe je het toch voor.

Voor de mensen die nog geen subtop rijden maar wel fanatiek met de sport bezig zijn heeft zij als tip; kom kijken zaterdag en kijk dan ook bij het losrijden, dat is super interessant en heel leerzaam.

Schroom je ook niet om Christianne, na de wedstrijd, aan te spreken want ze is graag bereid om je vragen te beantwoorden.