Op 29 september organiseert de Voornruiters, samen met de Weststichtse Ruiters een Para Dressuur wedstrijd. Er zijn twee Para dressuur Voornruiters die wij graag aan u voorstellen en die ook aan start zullen verschijnen op 29 september.


Allereerst Joyce Campagne, 40 jaar en woonachtig in IJsselstein. Zij is moeder van een zoon van 11 en rijdt met haar knappe vosruin Count (van Flemmingh) Z1 dressuur en in de para dressuur Grade 4. Door een aangeboren afwijking heeft Joyce problemen met haar balans wat haar belemmert in haar dagelijkse doen en zeker ook bij het paardrijden.

De para dressuur biedt haar de mogelijkheid om mooie concoursen te rijden als Jumping Amsterdam, Indoor Brabant en CHIO Rotterdam. Daarnaast start zij ook internationale wedstrijden. Joyce hoopt nog veel verder te kunnen komen.

 

Op de foto neemt Joyce deel aan het kerst concours CPEDI3 in Roosendaal.

 

De andere ruiter die wij aan u voorstellen is Hege Størseth. Zij is 30, komt uit Noorwegen en woont samen met haar vriend in Nieuwegein. Zij rijdt de ruin Force (van Romanov) in het Z2 en Grade 4 en zit in het Para dressuur team van Noorwegen. Voor Hege staat op dit moment alles in het teken van de para dressuur en haar deelname in het bruttoteam voor Tokyo.

Als gevolg van arthritis en een whiplash door een ongeval heeft ook Hege last van balansproblemen en duizelingen wat lastig is met dagelijkse handelingen en zeker ook met paardrijden. Force helpt haar hier enorm bij en geeft haar de juiste steun.

Ook Hege heeft al mooie concoursen en internationale wedstrijden en prestaties ervaren; Europeans in Gotenburg 2017, Blue Horse 2018, Mannheim 2017 en Norway Open 2017.

 

Dames, namens de Voornruiters, veel succes!