Voor de leden van de Voornruiters, wordt een spring clinic georganiseerd met Rob Ehrens.

Datum: 8 mei 2022
Locatie: De Voornruiters
Instructeur: Rob Ehrens
Kosten: €70 euro p.p. leden de Voornruiters – €75 euro p.p. voor niet leden

De clinic wordt georganiseerd voor de leden van de Voornruiters. Indien na 1 april 2022 nog plekken beschikbaar zijn, wordt de clinic ook opengesteld voor niet leden.

Na een lange en succesvolle springcarrière in het zadel, was Rob Ehrens (1957) vanaf 2004 tot 2022 succesvol bondscoach van de Nederlandse springtop.

Rob’s carrière als bondscoach is minstens zo indrukwekkend als zijn carrière in het zadel. Zijn vermogen tot het creëren van de ultieme teamgeest, zijn scherpe oog en zijn ruime eigen ruiterervaring hielpen het Nederlandse team aan vele medailles. Onder andere twee gouden medailles op het EK in Mannheim (2007) en Aken (2015), twee keer teamgoud op de Wereldruiterspelen in Aken (2006) en Caen (2014) teamzilver op de Olympische Spelen in Londen (2012) en tweemaal goud in de finale van de FEI Nations Cup staan op zijn palmares.

De lessen worden gegeven in groepen van 4 ruiters en duren een uur per groep. De ervaring is dat Rob ruim voldoende de tijd neemt tijdens zijn lessen en dat de lessen vaak langer dan een uur duren.

De clinic gaat door bij minimaal 20 deelnemers, dus geef je snel op!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met de volgende gegevens:

Naam:
Leeftijd:
Lid Voornruiters: ja/nee:
Niveau springen:
Paard of pony:
Naam paard/ pony:
E-mailadres:
Telefoonnummer:

Na aanmelding ontvang je een e-mail met de instructies voor de betaling. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

Een week voor aanvang van de clinic zal de definitieve startlijst worden gedeeld met de deelnemers.

Afmelden kan kosteloos tot 1 mei 2022, daarna blijft het inschrijfgeld schuldig.

Deelname is geheel op eigen risico.

Vragen? Neem contact op met Kim de Lange via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen veel deelnemers te ontvangen op deze clinic!