De aanpassing van de Corona-maatregelen, die op 14 januari 2022 zijn aangekondigd, hebben gelukkig een positieve invloed op de activiteiten binnen onze vereniging. 
 
Tot en met 25 januari 2022 kunnen in ieder geval de verenigingslessen weer opgestart worden.
De instructeurs zullen zo snel mogelijk contact opnemen met hun “les-klanten” om een planning te maken.
 
Omdat er voor dinsdag 18 januari 2022 een oefenparcours in de agenda staat zullen de springlessen op 25 januari 2022 weer starten.
 
De eerste menles staat voor 23 januari 2022 in de agenda.

Hoewel de nu geldende regels aangeven “geen amateur-wedstrijden toegestaan” heeft de KNHS besloten dat er wel meet- en beoordelingsmomenten mogen worden gehouden.
Dat is dan ook de reden dat de springwedstrijd op 15 en 16 januari 2022, die we met goede hoop gewoon georganiseerd hadden, gewoon doorgaat. Maar omdat het nu een meet-moment is wordt er geen klassement opgemaakt en is er ook geen prijsuitreiking.
 
Tot de volgende persconferentie op 25 januari 2022 staan er geen andere wedstrijden in onze kalender. Daarom zal het springparcours in de grote rijhal blijven staan tot in ieder geval die datum. 
 
Les- en accomodatieleden kunnen er dan weer, met uitzondering van dinsdag- en woensdagavond 18 en 19 januari 2022 (oefenparcours), gebruik van maken.
 
Tijdens de lessen, het oefenparcours en het vrij-rijden gelden de volgende maatregelen:
Iedereen vanaf 18 jaar moet een geldig Coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen.
Publiek, naast een begeleider en eventueel een instructeur, is niet toegestaan.
Iedereen die niet op een paard of pony zit, draagt in de rijhal een mondkapje.
De kantine is alleen open voor het afhalen van consumpties. 
 
Zo snel mogelijk na de volgende persconferentie zullen we jullie inlichten wat de dan geldende maatregelen voor onze vereniging betekenen.