De indoor menmarathon van De Voornruiters editie 2021 start vandaag om 13.00 uur en rond 14.00 uur komt Bram Chardon HC starten in de rubriek enkelspan paard!
Per dag is de wedstrijd te volgen via een livestream en hierbij de link van vrijdag:
Uitslagen zijn te volgen via :
Alle deelnemers heel veel succes!

Hieronder de volgende definitieve startlijst. (17okt) Deze pagina zullen we - naast KNHS - gebruiken voor het publiceren van de startlijsten en delen van informatie. De livestream gaat op vrijdag van start en zullen we dan ook publiceren.

Toegevoegd is nu het BASIS parcours en het FINALE parcours (iets aangepast). De 4span paarden rijden het finale parcours. Daarbij heeft recent Boyd Exell zich aangemeld, die gaat strijden tegen o.a. Bram en IJsbrand Chardon.

De startvolgorde volgt nog na loting. De tijdlangzaamste start de 2e omloop eerst en de tijdsnelste als laatste.

U bent welkom als deelnemer of toeschouwer als u klachtenvrij bent. Als vereniging zijn we verplicht een QR-code of testbewijs te vragen bij toegang tot de kantine. Na controle krijgt u een polsbandje. In de kantine kunt u een hapje en drankje bestellen en gebruiken en rustig naar de wedstrijd kijken. Op het plein in de grote hal zullen we ook een drankuitgiftepunt maken en toiletten zijn gewoon toegankelijk. Dus ook zonder QR-code en testbewijs kunt u deelnemen of genieten als toeschouwer.

In de grote rijhal en ook in de inrijhal is het verboden te roken.

Vragen via MijnKNHS of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corona maatregelen bij De Voornruiters 22 en 23 oktober 2021

Onder de nu geldende Corona regels kunnen we in onze accommodatie zonder beperkingen wedstrijden organiseren en daar zijn we heel blij mee!  

Voor de spreiding van het publiek is op deze dagen een extra tribune beschikbaar in de grote rijhal en op de zaterdagavond is op de gezellige ‘plaza’ een bar en bbq ingericht.

De kantine wordt tijdens de indoor menmarathon op deze data gebruikt als een “Horeca locatie” en vanuit de kantine heeft u ook een mooi zicht op het grootste deel van het parcours.

Dat betekent:

  • Alleen bezoekers met een geldig Corona-certificaat (gevaccineerd, recent getest of genezen) worden toegelaten en dit wordt ook zo aangekondigd bij de ingang.
  • Dit geldt voor personen vanaf 13 jaar.
  • Bezoekers kunnen zich melden bij de bar en worden gecheckt en krijgen dan een polsbandje dat de rest van die dag toegang geeft.

Deelnemers kunnen zich aanmelden bij het secretariaat op de 1e verdieping. Bij de ingang van de kantine wordt hun QR code gecheckt.

De toiletten zijn bij De Voornruiters buiten het horeca gedeelte en die zijn dus voor iedereen toegankelijk.

De basisregel blijft van kracht: Kom niet naar De Voornruiters als je klachten hebt.