Voor de leden van de Voornruiters, wordt een leuke crossclinic georganiseerd. 

Datum:
zondag 29 augustus 2021
Locatie: De Vijfsprong, Hoge Valksedijk 6741 te Lunteren
Instructeur: Roxana Graham
Kosten: €30 euro per uur per deelnemers

Bodyprotector en beenbescherming verplicht! De clinic is geheel op eigen risico.

Roxana Graham is bereid gevonden om deze clinic te geven. Roxana is een internationale amazone en een zeer ervaren instructie. Roxana is al meer dan 10 jaar actief op nationaal & internationaal niveau. Met 2 paarden is zij geselecteerd geweest voor het EK eventing op 2* niveau. Meer informatie over Roxana is hier te vinden: https://www.roxanagraman.nl/over-roxana. De lessen worden gegeven in groepen van 4 ruiters en duren 1 uur per groep. In dat uur is er naast praktijk ook altijd ruimte voor theorie uitleg. Tijdens de clinic zal Serita aanwezig zijn om van iedere deelnemer foto’s te maken. Deze foto’s zijn na afloop na te bestellen. Voor meer informatie zie: https://www.serita.nl/fotos. De clinic zal gehouden wordt op crossterrein De Vijfsprong in Lunteren. Dit is een bos en grasland, waar diverse crosshindernissen staan. Voor een impressie van het terrein zie: http://www.crossterreindevijfsprong.nl/.

Aanmelden

De clinic gaat door bij minimaal 20 deelnemers, dus geef je snel op! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met de volgende gegevens: Naam: Leeftijd: Niveau springen: Crosservaring ja/ nee: Paard of pony: Naam paard/ pony: E-mailadres: Telefoonnummer:

Na aanmelding ontvang je een e-mail met de instructies voor de betaling.

Een week voor aanvang van de clinic zal de definitieve startlijst worden gedeeld met de deelnemers.

Afmelden kan kosteloos voor 16 augustus 2021, daarna blijft het inschrijfgeld schuldig. Deelname is geheel op eigen risico.

Vragen? Neem contact op met Kim de Lange via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen veel deelnemers te ontvangen op deze clinic!