Subtop tweedaagse De Voornruiters Utrecht/De Meern

Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari is het Blastrac Hippisch Centrum opengesteld voor dressuur-topsporters en hun begeleiders. Publiek is helaas niet toegestaan. Wij zijn onwijs trots dat de KNHS ons heeft gekozen als locatie voor deze officiële Kadervorming en Uitzendwedstrijd!

Via een livestream op YouTube kunt u deze dagen meekijken:  HIER de link

De uitslagen worden regelmatig bijgewerkt en kunt u HIER volgen. 

Deelnemers mogen 2 personen meenemen, die zich ook vooraf moeten inschrijven! Zie de link hieronder

Deze 3 personen worden in tijdblokken ingedeeld voor een Corona-sneltest. Als u op ons terrein arriveert kunt u eerst parkeren. Daarna meldt u zich bij de tent van de teststraat met een geldig identiteitsbewijs. De test zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Na de test blijft u in de tent en na de uitslag  krijgt u een polsbandje, welke u toegang geeft tot het wedstrijdterrein. (NB: dit is dus een andere werkwijze als in Tolbert)

Hierboven de beelden van de wedstrijd op vrijdag: de afname van testen in de teststraat en onze mooie locatie! De beelden van de hele dag kunt u terug kijken op: deze link met youtube beelden van 26 februari

Als u vrijdag bent getest dan hoeft u zaterdag NIET opnieuw te worden getest, mits u het polsbandje van vrijdag nog om hebt. Op vertoon van uw polsbandje van vrijdag krijgt u een nieuw polsbandje voor de zaterdag.

Als u in het bezit bent van een recente PCR-test (72 uur) kunt u deze tonen bij de balie in de teststraat en op deze manier een polsbandje verkrijgen. Dit tonen kan dmv het tonen van uw digiD of dmv het tonen van een uitgeprinte uitslag inclusief afspraak!!

Naast deze maatregel blijven mondkapjes verplicht (niet voor ruiters tijdens rijden) en moet de 1.5 meter worden gerespecteerd.

Om terug te kijken naar de beelden van vrijdag 26 februari vindt u HIER  HIER  de link.

De manier van inschrijven van de ruiter / groom / begeleider is dat u onderstaande link aanklikt en dan het formulier invult:

Corona Sneltest aanmelding

Hieronder de link naar de KNHS aankondiging van onze wedstrijd:

Aankondiging van onze wedstrijd KNHS site