We gaan dit voorjaar weer crossen onder leiding van Richard Kapteijn. Dit zal plaats vinden op verschillende locaties, waaronder op het terrein van De Schalm, Alice Naber,  Wendela Schlimmer en de vijfsprong. 

De lessen zijn bedoeld voor alle niveaus, maar bij inschrijving graag aangeven of je al enige ervaring hebt. 
 
De 5 lessen worden, in principe op de maandagavond, gepland vanaf eind april tot en met een oefencross op woensdag 1 juli. De eerste les zal i.v.m. Koningsdag niet op maandagavond plaatsvinden maar op dinsdagavond. 
 
Indeling en locatie van de lessen worden later definitief bekend gemaakt, maar als alle reserveringen doorgaan kun je rekening houden met de volgende datums: 11 mei, 25 mei, 8 juni, 22 juni, 1 juli (oefencross). Bij voldoende inschrijvingen komen de kosten voor leden op € 150,00 voor niet-leden op € 180,00. De lessen worden tevoren betaald. In geval van blessures van ruiter of paard krijgen leden 100% restitutie en niet-leden 50% restitutie van het inschrijfgeld. 
 
Inschrijven vanaf heden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.