Het verslag van de Algemene Ledenvergadering van 29 november 2019 staat online: https://www.voornruiters.nl/index.php/over-ons/vereniging/verslag-alv. 

!!Nieuw in 2020!!

Het vrij oefen springen op de woensdag na het oefenparcours, is sinds jaar en dag een groot succes.Nu wij een tweede rijhal hebben, willen wij graag de mogelijkheid bieden om vrij te rijden voor dressuurruiters.
Tussen 10 uur en 16 uur kun je gebruik maken van de tweede rijhal. Je betaalt €10,- per paard. Je rekent voorafgaand in de kantine af.


!!Let op: je rijdt met meerdere ruiters in de baan!!


Alle data waarop vrij rijden voor dressuurruiters is, kan je vinden in de kalender van de Voornruiters: https://www.voornruiters.nl/index.php/kalender/list.events/-?start=25

 

Tijdens de kerstvakantie (23 december t/m 3 januari) zijn er geen clublessen.

Kom gezellig bingo spelen bij de Voornruiters. Na afloop van de bingo zal de nieuwjaarsreceptie plaatsvinden.

Lees meer: Bingo &...

De Voornruiter deelnemers presteerden zeer goed! Kristen Brouwer, Britney de Jong en Christianne Goes verdienden mooie jurycommentaren:

Lees meer: Jury-informatie subtop...

Ook voor broertjes, zusjes, kinderen en kleinkinderen van leden!

Lees meer: Sinterklaasmiddag 4...

Het bestuur van De Voornruiters nodigt alle leden en de ouders van onze jeugdleden uit voor de algemene ledenvergadering.

 

Datum: Vrijdag 29 november 2019

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Kantine De Voornruiters, Sportpark Rijnvliet

Lees meer: Algemene ledenvergadering...

Tijdens de indoor marathon op 5 oktober 2019 is de nieuwe rijhal officieel geopend.

De openingshandeling werd gedaan door de wethouder Sport van de gemeente Utrecht, Maarten van Ooijen, samen met onze voorzitter Frans Bonenkamp. Zij werden door IJsbrand Chardon de nieuwe hal binnengereden.

Lees meer: Opening nieuwe rijhal

Voor alle bestaande leden van de Voornruiters, hebben wij een speciaal aanbod om accommodatie lid te worden.

Met de opening van de nieuwe rijhal (tijdens de indoor marathon van 5 oktober 2019) wordt onze accommodatie nog mooier. Daarom is het nu eenmalig mogelijk om accommodatie lid te worden voor het bedrag van 45 euro voor de laatste maanden van 2019.

Wil je hiervan gebruik maken vanaf 5 oktober 2019? Meld je dan aan via https://www.voornruiters.nl/index.php/over-ons/vereniging/lidmaatschap/inschrijven.

Vrijdag 20 september 2019 hadden wij een zeer geslaagde vrijwilligersavond, met heel veel Voornruiter- kampioenen en talenten en dank aan 'oud' BPU-bestuur!

Lees meer: Geslaagde Vrijwilligers...

Vanwege het bereiken van het hoogste punt van de tweede rijhal, willen wij jullie uitnodigen om het glas te heffen met onze leden. Samen willen we dit historische hoogtepunt punt met elkaar vieren. 

Alle leden zijn donderdag 1 augustus van 17.00 tot 18.00 uur van harte welkom.

Mijn naam is Frans Bonekamp en ik ben sinds eind 2017 opnieuw voorzitter van De Voornruiters. Ik heb die rol in de periode 2001 tot en met 2011 ook vervuld, de tijd waarin we de verplaatsing en bouw van onze huidige accommodatie hebben onderhandeld en voorbereid.

Lees meer: Voorzitter Frans Bonekamp...