Beste leden,

Op vrijdag 24 november 2023 organiseert De Voornruiters haar algemene ledenvergadering vanaf 20.00 uur.

Tijdens deze ledenvergadering zal a.o. gesproken worden over de resultaten, begroting, contributie 2024 en het plan Strijkviertel.

Na afloop van de ledenvergadering zal een borrel worden georganiseerd.

Wij hopen op jullie komst!

Bestuur Voonruiters

Frans, Hans, Bert, Willeke & Kim

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement met mooie paardensport en enthousiast publiek! Dank aan onze sponsoren, deelnemers en de vele vrijwilligers!

De men-uitslagen kunt u hier zien.

Foto's werden gemaakt door en zijn later te zien op www.sanimage.nl 

Voor bijzonderheden mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer: Indoor Menmarathon...

Beste leden & vrijwilligers van de Voornruiters,

Een vereniging kan alleen bestaan met en door vrijwilligers. Wij zijn dankbaar voor jullie inzet voor de vereniging, daarom willen wij jullie uitnodigen voor een vrijwilligersavond.

Iedereen (inclusief zijn of haar gezinsleden) die in het afgelopen jaar iets voor de vereniging heeft gedaan, zijn van harte welkom!

De vrijwilligersavond zal gehouden worden op 23 september 2023 vanaf 18.00 uur. Tijdens deze avond is er een walking diner en een DJ. Het belooft een gezellige feestavond te worden.

Willen jullie doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of jullie aanwezig zijn en met hoeveel personen? Aanmelden kan tot 4 september 2023.

We hopen op een grote opkomst!

Bestuur Voornruiters
Frans, Willeke, Kim, Hans en Bert

Informatie SUBTOP kaderwedstrijd vrijdag 24 februari 2023    -- Juryinformatie en prijswinnaars --

Lees meer: Informatie SUBTOP...

De nieuwsbrief is hier terug te lezen.

Op 21 december 2022 wordt de KNHS Blom Hengstencompetitie Springen verreden bij De Voornruiters. De toegang is gratis!
 
De startlijst is hier te vinden. 
 

Subtop 19 november 2022 bij de Voornruiters Utrecht en wat de jury deelde:

Lees meer: Subtop informatie 19...

Voor onze verenigingsspringlessen, op woensdagavonden, zijn wij opzoek naar een nieuwe instructeur. Op dit moment betreft het 3 groepen, mogelijk kan daar in de toekomst verandering in komen. Onze leden zijn zowel jeugd als volwassenen op allerlei soorten niveaus. Wij bieden een mooie accommodatie aan met voldoende hindernismaterialen.

Wij zijn opzoek naar een leuke, spontane instructeur met minimaal ORUN niveau 2.

Lijkt je dit wat? Stuur dan een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op vrijdag 16 december 2022 organiseert De Voornruiters een kerstborrel voor al haar leden en vrijwilligers. Voorafgaand aan de kerstborrel wordt de ALV gehouden. De kantine is vanaf 19.30 uur open.

We hopen op een gezellig opkomst!

Zaterdag 22 oktober lagen de scores bij de Prix St. George van de plaatsen 1 tot 6 zeer dicht bij elkaar. Met 0.3 'voorsprong' behaalde Dinja van Liere met Vita di Lusso (v. Vitalis ) haar ticket voor Jumping Amsterdam!

l

Lees meer: Dinja van Liere nipt...

We kijken met veel enthousiast publiek terug op een super Indoor Menmarathon met een spannende finale, waarbij Nicole Verburg bij de enkelspan paard de 'Nel Takke Bokaal' in ontvangst nam. Het terras zat vol met onze sponsoren en speciale dank aan hoofdsponsoren van deze wedstrijd Imanse, De Gouden Bolhoed en Verknipt, die meereden in de ereronde bij de vierspan paarden. IJsbrand Chardon liet zijn vakmanschap liet zien en won deze rubriek! Met dank aan heel veel vrijwilligers!! Foto's op zaterdag zijn gemaakt door San Image.

Lees meer: Indoor Menmarathon 7 en 8...

De Sjiem, Olympisch Kampioen op de Spelen in Sydney met Jeroen Dubbeldam, is op 33-jarige leeftijd na een prachtige carrière en een fijn pensioen overleden. Wat veel mensen wel weten is dat zijn sportcarrière begon bij Familie van Vulpen, de familie die al decennia lang nauw betrokken is bij De Voornruiters.

Lees meer: De Sjiem