MenSport magazine is bij de Voornruiters geweest voor een interview. Het complete interview is als bijlage toegevoegd aan het bericht.

Bijlagen:
Bewaar het bestand MS2_Voornruiters.pdfMS2_Voornruiters.pdf[ ]???1044 kB

Helaas moeten wij ook onze deuren sluiten tot 28 april 2020. Dit betekent dat alle lessen, wedstrijden en evenementen niet door gaan tot sowieso 28 april 2020. Ook voor accommodatie leden is de accommodatie gesloten. Het is technisch onmogelijk gemaakt om op het terrein en in de rijhallen te komen.

We gaan dit voorjaar weer crossen onder leiding van Richard Kapteijn. Dit zal plaats vinden op verschillende locaties, waaronder op het terrein van De Schalm, Alice Naber,  Wendela Schlimmer en de vijfsprong. 

Lees meer: We gaan weer crossen!

Zaterdag reden de ponyruiters voor de KNHS-Felix Hippisch Cup en de Children en Junioren en Young Riders reden voor de KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup.

Hieronder een samenvatting van de gesprekken van de jury.

Lees meer: Informatie jury Pony's...

Vrijdag 21 februari

Lees meer over wat de jury in een gesprek met elkaar benoemden over de ZZ-zwaar en GP GPS:

Lees meer: Informatie jury ZZ-zwaar...

Talenten en toppers rijden voor een hoog percentage om te voldoen aan de eisen voor Olympisch- of B-kader in het Blastrac Hippisch Centrum van De Voornruiters in Utrecht.

Een ruime lichte hal met goede bodem, ruime parkeergelegenheid en goed bereikbaar, een vaste tribune, ringmeester Kees en veel andere vrijwilligers én een nieuwe tweede rijhal zijn ingrediënten voor een mooie wedstrijd. Twee volle dagen kunt u genieten van de nationale (sub)top dressuursport paarden en pony’s. En daar zijn we als vereniging heel trots op!

Diederik van Silfhout, Marlies van Baalen, Jeanette Haazen, Jeanine Nieuwenhuis, Dana van Lierop, Kirsten Beckers, Madeleine Witte – Vrees, Adelinde Cornelissen, Sander Marijnissen en Hans Peter Minderhoud, Voornruiters Yoeki Bos en nog veel meer mooie namen nemen deel aan deze wedstrijd op vrijdag 21 februari. Voornruiters Simone de Groot en Justine Mudde starten al vroeg in de ochtend in de ZZ-zwaar. Christianne Goes en Ingrid Gerritsen zijn in de avond te zien in de PSG.

Lees meer: Nationale top rijdt op...

Klasse ZZzwaar Proef 38

  1. Britney de Jong met Fleedwood RR 68,93%

“Britney is een hele aangename amazone die met heel veel gevoel rijdt. Je kunt zien dat ze begrijpt wat ze aan het doen is. Ze zit mooi in het paard en ze speelt mooi in op wat er gebeurd met haar paard.

Lees meer: Juryinformatie onderdelen...

Jury-informatie SUBTOP wedstrijd 21 december 2019

Met mooie prestaties van de Voornruiters Britney de Jong, Ingrid Gerritsen, Christianne Goes, Jeroen Bakker en Justine Mudde!

Lees meer: Jury-informatie subtop...

Het verslag van de Algemene Ledenvergadering van 29 november 2019 staat online: https://www.voornruiters.nl/index.php/over-ons/vereniging/verslag-alv. 

!!Nieuw in 2020!!

Het vrij oefen springen op de woensdag na het oefenparcours, is sinds jaar en dag een groot succes.Nu wij een tweede rijhal hebben, willen wij graag de mogelijkheid bieden om vrij te rijden voor dressuurruiters.
Tussen 10 uur en 16 uur kun je gebruik maken van de tweede rijhal. Je betaalt €10,- per paard. Je rekent voorafgaand in de kantine af.


!!Let op: je rijdt met meerdere ruiters in de baan!!


Alle data waarop vrij rijden voor dressuurruiters is, kan je vinden in de kalender van de Voornruiters: https://www.voornruiters.nl/index.php/kalender/list.events/-?start=25

 

Het bestuur van De Voornruiters nodigt alle leden en de ouders van onze jeugdleden uit voor de algemene ledenvergadering.

 

Datum: Vrijdag 29 november 2019

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Kantine De Voornruiters, Sportpark Rijnvliet

Lees meer: Algemene ledenvergadering...

Tijdens de indoor marathon op 5 oktober 2019 is de nieuwe rijhal officieel geopend.

De openingshandeling werd gedaan door de wethouder Sport van de gemeente Utrecht, Maarten van Ooijen, samen met onze voorzitter Frans Bonenkamp. Zij werden door IJsbrand Chardon de nieuwe hal binnengereden.

Lees meer: Opening nieuwe rijhal