Informatie SUBTOP kaderwedstrijd vrijdag 24 februari 2023    -- Juryinformatie en prijswinnaars --

Lees meer: Informatie SUBTOP...

De nieuwsbrief is hier terug te lezen.

Op 21 december 2022 wordt de KNHS Blom Hengstencompetitie Springen verreden bij De Voornruiters. De toegang is gratis!
 
De startlijst is hier te vinden. 
 

 

Op zaterdagavond 7 januari 2023 organiseert De Voornruiters een Nieuwjaarsbingo! Alle leden zijn hiervoor van harte welkom samen met één introducee.

Lees meer: Nieuwjaarsbingo 7 januari...

In de kerstvakantie (26 december 2022 tot 6 januari 2023) zullen er geen verenigingslessen worden georganiseerd. Vanaf maandag 9 januari 2023 zullen er weer verenigingslessen zijn. 

  

Subtop 19 november 2022 bij de Voornruiters Utrecht en wat de jury deelde:

Lees meer: Subtop informatie 19...

Voor onze verenigingsspringlessen, op woensdagavonden, zijn wij opzoek naar een nieuwe instructeur. Op dit moment betreft het 3 groepen, mogelijk kan daar in de toekomst verandering in komen. Onze leden zijn zowel jeugd als volwassenen op allerlei soorten niveaus. Wij bieden een mooie accommodatie aan met voldoende hindernismaterialen.

Wij zijn opzoek naar een leuke, spontane instructeur met minimaal ORUN niveau 2.

Lijkt je dit wat? Stuur dan een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op vrijdag 16 december 2022 organiseert De Voornruiters een kerstborrel voor al haar leden en vrijwilligers. Voorafgaand aan de kerstborrel wordt de ALV gehouden. De kantine is vanaf 19.30 uur open.

We hopen op een gezellig opkomst!

Zaterdag 22 oktober lagen de scores bij de Prix St. George van de plaatsen 1 tot 6 zeer dicht bij elkaar. Met 0.3 'voorsprong' behaalde Dinja van Liere met Vita di Lusso (v. Vitalis ) haar ticket voor Jumping Amsterdam!

l

Lees meer: Dinja van Liere nipt...

We kijken met veel enthousiast publiek terug op een super Indoor Menmarathon met een spannende finale, waarbij Nicole Verburg bij de enkelspan paard de 'Nel Takke Bokaal' in ontvangst nam. Het terras zat vol met onze sponsoren en speciale dank aan hoofdsponsoren van deze wedstrijd Imanse, De Gouden Bolhoed en Verknipt, die meereden in de ereronde bij de vierspan paarden. IJsbrand Chardon liet zijn vakmanschap liet zien en won deze rubriek! Met dank aan heel veel vrijwilligers!! Foto's op zaterdag zijn gemaakt door San Image.

Lees meer: Indoor Menmarathon 7 en 8...

De Sjiem, Olympisch Kampioen op de Spelen in Sydney met Jeroen Dubbeldam, is op 33-jarige leeftijd na een prachtige carrière en een fijn pensioen overleden. Wat veel mensen wel weten is dat zijn sportcarrière begon bij Familie van Vulpen, de familie die al decennia lang nauw betrokken is bij De Voornruiters.

Lees meer: De Sjiem

Tijdens de recente hengstenkeuring waren o.a. de vrijwilligers op de foto actief. Gezamenlijk zijn alle taken weer op een prima manier uitgevoerd en hierbij willen we één vrijwilliger ‘in het zonnetje’ zetten. Zo’n stille kracht is Marjan van Soest. Willeke en Bert vragen altijd de vrijwilligers voor de verschillende evenementen van Marjan zegt eigenlijk altijd ‘ja’!

Lees meer: De ‘stille krachten’ van...