Heb je de nieuwsbrief gemist?

Hier is die terug te lezen. 

Heb je de nieuwsbrief gemist?

Hier is die terug te lezen. 

“In mijn werk kijk ik naar jaarrekeningen en salarissen en dat vind ik fascinerend. Klopt het allemaal? Vanaf 2007 zit ik in deze business en met mijn cijferlogica kijk ik naar formules en reken ik na. Kennis is macht en ik heb nog nooit een saaie dag meegemaakt.” Dat zegt Katja van Veen die sinds december 2020 het stokje en dus ook de bankpas heeft overgenomen van Marloes Voorhout.

Lees meer: Nieuwe penningmeester...

Kijk terug op de livestreams naar de winnende proeven. Een startlijst met livestreamtijden is bijgevoegd. Zo kunt u eenvoudig scrollen naar het juiste moment. Ook de gesprekken met - op vrijdag - bondscoach Alex van Silfhout, Anky van Grunsven en Sjef Jansen en - op zaterdag - Emmilie Scholtens, Adelinde Cornelissen en jurylid Maarten van der Heijden, zijn hierin opgenomen

Als vereniging De Voornruiters zijn we heel trots op het feit dat we 'topsportaccomodatie' zijn geworden en dat we - hoewel we het publiek echt hebben gemist - toch een mooie wedstrijd konden organiseren voor de Nederlandse dressuur-top.

Tegelijk voelen we mee met alle betrokkenen in Spanje en wensen we hen heel veel sterkte!!

Bijlagen:
Bewaar het bestand startlijst vrijdag met livestreamtijden.pdfStartlijst vrijdag [met livestreamtijden]
Bewaar het bestand startlijst zaterdag inclusief livestreamtijden.pdfStartlijst zaterdag[met livestreamtijden]

Lees meer: Kijk terug naar de...

Nadat wij 2 weken geleden in Tolbert het spits mochten afbijten was het dit weekend eindelijk weer tijd voor ons eigen "cluppie".

Lees meer: Het eigen verhaal van...

Hieronder kunt u lezen wat de juryleden bij de verschillende rubrieken: 

Grand Prix en Grand Prix Special (samengevoegd) en U25 op vrijdag  26 februari 2021

Grand Prix en Grand Prix Special (samengevoegd) en U25 op zaterdag 27 februari 2021 

openhartig achteraf met elkaar bespraken. 

Lees meer: Interviews met de jury...

Subtop tweedaagse De Voornruiters Utrecht/De Meern

Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari is het Blastrac Hippisch Centrum opengesteld voor dressuur-topsporters en hun begeleiders. Publiek is helaas niet toegestaan. Wij zijn onwijs trots dat de KNHS ons heeft gekozen als locatie voor deze officiële Kadervorming en Uitzendwedstrijd!

Via een livestream op YouTube kunt u deze dagen meekijken:  HIER de link

De uitslagen worden regelmatig bijgewerkt en kunt u HIER volgen. 

Deelnemers mogen 2 personen meenemen, die zich ook vooraf moeten inschrijven! Zie de link hieronder

Lees meer: Subtop dressuur...

Het is stil op de club. Geen evenementen of wedstrijden waarbij we altijd met vrijwilligers actief zijn in ons Blastrac Hippisch Centrum. Individueel trainen kan op dit moment gelukkig nog wel. Toch willen we stilstaan bij de kern van onze vereniging: de vrijwilligers!

Op de foto hieronder Voornruiter vrijwilligers in beeld en absoluut niet compleet. En waarom ben je vrijwilliger? De inmiddels ex-vrijwilliger Nan Kippersluis zegt: “Omdat het altijd gezellig is en je elkaar goed leert kennen. Vooral met Fiet heb ik jaren achter de bar gestaan en in de vroege ochtend om 7 uur waren we de eersten en deden we de opening. We konden goed met iedereen en je hebt er wel eens een zeikerd tussen, maar toch bleven we dan netjes.

Lees meer: Ode aan de vrijwilligers...

Heb je de nieuwsbrief gemist?

Hier is die terug te lezen. 

Op 15 december 2019 hebben de KNHS en FNRS uitvoerig overleg gehad met de overkoepelende sportbond en diverse ministeries. Het doel hierbij was om het welzijn en de veiligheid van paard en ruiter te kunnen waarborgen.

Deze gesprekken hebben geleid, tot het mooie resultaat, dat de binnensport accommodaties voor de paardensport, met een aantal aanpassingen, open mogen.

Zie: https://www.knhs.nl/nieuws/2020/corona-update-hippische-binnensportaccommodaties-aangepast-open/

Lees meer: Coronamaatregelen &...

Op 29 november 2020 is ons lid Rige van der Schaft overleden, hij werd 66 jaar. Rige was een bekend gezicht op de club. Hij was enthousiast deelnemer aan de menlessen. Op andere dagen van de week, kon je hem aantreffen langs de rijbaan om te kijken naar de spring- en dressuurlessen. Hij was een vaste waarde in ons vrijwilligersteam en tijdens de wedstrijden vaak te vinden in de keuken.

Lees meer: In Memoriam Rige van der...

Hieronder is de planning voor de verhuur van het wedstrijdparcours, voor de periode 7 december tot 20 december 2020 te vinden.

Lees meer: Planning verhuur...