Het nieuwe buitenseizoen begint altijd met de ‘belangrijkste’ wedstrijd van het jaar bij de Voornruiters en dat is de “Onderlinge wedstrijd” met Pasen. Dit jaar wordt de Onderlinge wedstrijd op zaterdag 20 april en maandag 22 april 2019 gehouden. We beginnen zaterdag 20 april met het springen voor zowel de pony’s als de paarden. In het middagprogramma zal de dressuur worden verreden. Op de maandagmiddag zal de kür op muziek en de ludieke rubriek verreden worden. Gelijktijdig aan deze rubrieken in de binnenhal zal er op het buitenterrein een dressuurproef en een vaardigheidsparcours worden verreden door de menners.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Inschrijfformulier onderlinge wedstrijd.docInschrijfformulier[ ]???12 kB

Lees meer: Onderlinge Wedstrijd 2019

We gaan dit doen op verschillende locaties, waaronder op het terrein van De Schalm, Alice Naber, Wendela Schlimmer en de KNHS (Ermelo). De lessen zijn bedoeld voor alle niveaus, dus bij inschrijving graag aangeven of je al enige ervaring hebt. Er zullen 5 lessen worden gepland in de maanden mei, juni en juli op de maandagavonden en een oefencross in juli op een dinsdag of woensdag, 2 of 3 juli.

 

Lees meer: We gaan dit jaar weer...

Voor de EK’s 2019 reist de internationale hippische top in augustus af naar het Rotterdamse Kralingse Bos voor één van de belangrijkste wedstrijden in de paardensport. Deze Europese Kampioenschappen worden gezamenlijk georganiseerd door Stichting CHIO Rotterdam, de KNHS en de Gemeente Rotterdam.

Lees meer: Vrijwilliger worden...

In de Algemene Ledenvergadering van 13 december 2018 is door de aanwezige leden besloten om de bestaande buitenbak om te bouwen tot een tweede rijhal. In diezelfde ledenvergadering is tevens besloten om een obligatielening uit te schrijven, zodat die bouw kan plaatsvinden met een zo klein mogelijke lening bij een bank. 

Bijlagen:
Bewaar het bestand Inschrijfformulier.pdfInschrijfformulier[ ]???209 kB
Bewaar het bestand Reglement.pdfReglement.pdf[ ]???697 kB

Lees meer: Obligatielening

Uw naam verbinden aan de grootste paardensportvereniging in de regio?

Heeft u of uw bedrijf affiniteit met de paardensport? Of zoekt u een A locatie voor uw reclame-uitingen? Als sponsor bent u bij de Voornruiters aan het juiste adres. De grootste vereniging in de regio die al ruim zestig jaar prestaties van formaat neerzet in de paardensport. Naast diverse topruiters op (inter-) nationaal niveau, blijft de vereniging laagdrempelig en biedt zij ruimte voor spring-, dressuur- en mensporters. In de prachtige accommodatie organiseren we het hele jaar door activiteiten die naast deelnemers ook bezoekers trekken.

Met speciaal ontworpen sponsorpakketten heeft u een prima kans om uw naam te verbinden aan de grootste paardensportvereniging in de regio Utrecht, die laat u toch niet liggen?

Sponsorpakket Goud € 750,-       
Uw logo of reclame-uiting op screens in de kantine en bij grote wedstrijden in de hal; 3 keer per sessie.
Vermelding van uw logo en website op sponsorpagina van www.voornruiters.nl.
Uw logo in een meedraaiende banner op de homepage van www.voornruiters.nl
Uw spandoek (en/of twee vlaggen) bij grote evenementen.
Uw folder/reclame materiaal op folderwand in de kantine.      
Deelname aan de exclusieve sponsorbijeenkomst op het mooie terras tijdens de finale van de indoor men-marathon zaterdag 1e weekend oktober.
Uw eigen rubriek in de hoofdrubrieken  zoals het  Z,  ZZ springen & dressuur en de Kür op muziek.
Uw logo op de startlijst van uw eigen rubriek.

Sponsorpakket Zilver € 500,-   
Uw logo of reclame-uiting op screens in de kantine en bij grote wedstrijden in de hal; 2 keer per sessie.
Vermelding van uw logo en website op de sponsorpagina van www.voornruiters.nl.
Uw folder/reclame materiaal op folderwand in de kantine. 
Deelname aan de exclusieve sponsorbijeenkomst op het mooie terras tijdens de finale van de indoor men-marathon zaterdag 1e weekend oktober.
Uw eigen rubriek in de subrubrieken  zoals het  B, L en M springen en dressuur.

Sponsorpakket Brons € 250,-   
Uw logo of reclame-uiting op screens in de kantine en bij grote wedstrijden in de hal; 1 keer per sessie.
Vermelding van uw logo en website op de sponsorpagina van www.voornruiters.nl.
Deelname aan de exclusieve sponsorbijeenkomst op het mooie terras tijdens de finale van de indoor men-marathon zaterdag 1e weekend oktober.
Uw folder/reclame materiaal op folderwand in de kantine.

Meer informatie?

Heeft u uw keus gemaakt, of wilt u misschien nog meer weten? U kunt met uw vragen en verzoeken om maatwerk terecht bij Bert Schalkwijk (06-23054550) van de sponsorcommissie van de Voornruiters.

Vandaag is de KNHS Greenpoint Kostendrukkerscup bij de Voornruiters. Een wedstrijd voor de top van de jeugd op gebied van dressuur in Nederland. Voornruiter Myrthe Wedda rijdt ook mee.

Lees meer: KNHS Greenpoint...

Tijdens de afgelopen regiokampioenschappen indoor dressuur 2019 waren de Voornruiters in topvorm! Twee weekenden lang werd er gestreden om de titels en de tickets voor het Nederlands kampioenschap.

 

Lees meer: Voornruiters succesvol op...

In de laatste ALV zijn drie nieuwe bestuursleden gekozen. Inmiddels heeft Ingeborg Kiès om persoonlijke- en gezondheidsredenen haar taken als bestuurder opgezegd.

Lees meer: Nieuwe bestuursleden

In memoriam Fiet Gerssen. Een voorbeeld voor ons allemaal

Na een in verhouding kort ziekbed is woensdag 19 december jl. op een leeftijd van 75 jaar Fiet Gerssen overleden.

Lees meer: In memoriam Fiet Gerssen

Namens het bestuur wensen wij iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019.

Graag nodigen wij hierbij alle leden en vrijwilligers uit om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden op 5 januari 2019 (19.00-21.30uur) in de kantine van het Blastrac Hippisch Centrum.

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie

De hoogste dressuurrubrieken streden om de punten en voor een ticket voor Jumping Amsterdam. Lynne Maas bleef Voornruiter Justine Mudde net voor en selecteerde zich voor Jumping Amsterdam. Theo Hanzon was ruime winnaar in de Grand Prix en Annika Roodhart won de ZZ-zwaar.

Lees meer: Terugblik op mooie...

Wederom een prachtige lijst aan bekende namen die komen rijden, wellicht om een startbewijs voor Jumping Amsterdam 2019 te bemachtigen.

Trots stellen we wederom een deelnemende Voornruiter aan u voor, Merel Massop.

Lees meer: Aanstaande vrijdag subtop...