In de laatste ALV zijn drie nieuwe bestuursleden gekozen. Inmiddels heeft Ingeborg Kiès om persoonlijke- en gezondheidsredenen haar taken als bestuurder opgezegd.

Lees meer: Nieuwe bestuursleden

In memoriam Fiet Gerssen. Een voorbeeld voor ons allemaal

Na een in verhouding kort ziekbed is woensdag 19 december jl. op een leeftijd van 75 jaar Fiet Gerssen overleden.

Lees meer: In memoriam Fiet Gerssen

Namens het bestuur wensen wij iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019.

Graag nodigen wij hierbij alle leden en vrijwilligers uit om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden op 5 januari 2019 (19.00-21.30uur) in de kantine van het Blastrac Hippisch Centrum.

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie

De hoogste dressuurrubrieken streden om de punten en voor een ticket voor Jumping Amsterdam. Lynne Maas bleef Voornruiter Justine Mudde net voor en selecteerde zich voor Jumping Amsterdam. Theo Hanzon was ruime winnaar in de Grand Prix en Annika Roodhart won de ZZ-zwaar.

Lees meer: Terugblik op mooie...

Wederom een prachtige lijst aan bekende namen die komen rijden, wellicht om een startbewijs voor Jumping Amsterdam 2019 te bemachtigen.

Trots stellen we wederom een deelnemende Voornruiter aan u voor, Merel Massop.

Lees meer: Aanstaande vrijdag subtop...

1 december is het weer zo ver: Veteranenspringen bij De Voornruiters! Wat maakt deze springwedstrijd voor veertigplussers zo bijzonder? We vroegen het aan drie fanatieke deelnemers: Harry Jansen, Ina van Drie en Frido de Vries.

 

Lees meer: Veteranenspringen bij De...

Op zaterdag 5 januari aanstaande organiseert De Voornruiters een dressuur clinic met Ingrid Gerritsen. De inschrijving voor leden is vanaf heden geopend. Inschrijving voor niet leden is mogelijk vanaf 1 december.

Lees meer: Clinic Ingrid Gerritsen

Afgelopen zaterdag werd er bij De Voornruiters dressuur gereden tot op het hoogste niveau. Er kwamen vele bekende ruiters, waaronder ook Voornruiters, aan de start. Deze wedstrijd telde mee als selectie voor het indoor kampioenschap in maart 2019. De hoogste score van de dag was voor Joyce Heutink. Zij reed Gaudi Vita naar maar liefst 76,250%.

Lees meer: Fantastische scores...

Vandaag organiseert de Voornruiters weer een subtop wedstrijd. Er staan “grote namen” op de startlijst.

Wij willen graag een Voornruiter, die het goed doet in de subtop, aan u voorstellen; Christianne Goes.

Lees meer: Zaterdag 17 november...

Tijdens de kerstvakantie zijn er geen dressuur- en springlessen op de vereniging. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij jouw instructeur. 

Op Woensdag 28 november komen Sinterklaas en zijn pieten langs bij De Voornruiters.

Lees meer: Sinterklaasmiddag

Een super Indoor Menmarathon 2018 met een spannende finale met als slotspektakel de vierspannen paard waarbij Koos de Ronde Bram Chardon en Herman ter Harmsel voor bleef. Zijn 1e indoor-titel 2018! Kijk voor een mooi HOEFNET verslag hier.

Lees meer: De Indoor Menmarathon...